Dursunbey Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu

.
BOZYOKUŞ MAH. SİVRİ SAZ SK. NO 11 İÇ KAPI NO 5 DURSUNBEY / BALIKESİR
Vizyon
Okulumuzda öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul ederek, öğrenme için fırsatlat sunarak, ilgi, istidat ve kabiliyetleri istikametinde yetişmeleri, hayata ve üst öğrenime haırlnamalarını sağlyarak, ailesine ve topluma yaralı, milli ve manevi değerlerine sahip, tüm potansiyellerini bütüncül bir yaklaşımla hayat için kullanan mutlu ve çevreci bireyler yetiştirmek.
Misyon
Biz... öğrencilerimizin bir bütün olarak zihinsel, duygusal, ve bedensel potansiyelleri tüm insanlık için sağlıklı kullanabilen; milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan; kültürüne, bayrağına, vatanına ve inançlarına değer vermeyi ve bunları korumayı ilke edinen demokratik, çağdaş, eğitim hizmetleri sunmak için varız.
Saatler
08:40 - Toplanma 08:50 - Derse Başlama 12:15 - Öğlen Çıkışı 13:40 - Öğleden Sonra Giriş 16:10 - Çıkış 17:00 - Çıkış (Çarşamba Günü)
İngilizce Arapça
Ulaşım karayolu ile sağlanmaktadır.
Dursunbey Merkez
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Dursunbey ilçe merkezinde yer alan okulumuz Balıkesir´e 75 km, Kütahya´ya 150 km uzaklıktadır.