eTwinning Projelerimiz

2021-2022  ETWİNNİNG PROJELERİMİZ

Doğaya Kulak Ver! (Pay Attentıon to the Nature) isimli eTwinning projemiz İngilizce öğretmenlerimiz Ayşe Ahu Bayrakçı ve Ümmü Gülsüm Bayrak tarafından yürütülmeye başlanmıştır. Proje ile ilgili yapılanları aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.

icerikler/dogaya-kulak-ver-adli-etwinning-projemize-basliyoruz_12457802.html

Animal Welfare-Everyone's Responsibility isimli eTwinning projemiz İngilizce Öğretmenimiz Ayşe Ahu Bayrakçı tarafından yürütülmeye başlanmıştır.Proje ile ilgili yapılanları aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.

icerikler/animal-welfare-everyones-responsibility_12490320.html

2020-2021  ETWİNNİNG PROJELERİMİZ

"English is Enjoyable With Games" isimli eTwinning projemiz İngilizce Öğretmenimiz Ayşe Ahu Bayrakçı tarafından yürütülmüştür. Proje ile ilgili yapılanları aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.

icerikler/english-is-enjoyable-with-games_10569445.html

"Climate Volunteers" isimli eTwinning projemiz İngilizce Öğretmenlerimiz Ayşe Ahu Bayrakçı ve Ümmü Gülsüm Bayrak tarafından yürütülmüştür. Proje ile ilgili yapılanları aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.

icerikler/climate-volunteers_10567765.html

"Benim Pencerem / My Perspective" isimli eTwinning projemiz okulumuz psikolojik danışmanı Nazlı Kurt tarafından yürütülmüştür. Proje ile ilgili yapılanları aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.

icerikler/benim-pencerem-my-perspective_10835868.html

"Her Şey İyiliğe Değer" isimli eTwinning projemiz okulumuz psikolojik danışmanı Nazlı Kurt tarafından yürütülmüştür. Proje ile ilgili yapılanları aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.

icerikler/her-sey-iyilige-deger_10836772.html

"GreenKids" isimli eTwinning projemiz  İngilizce Öğretmenlerimiz Murat Kaya ve Ümmü Gülsüm Bayrak tarafından yürütülmüştür. Proje ile ilgili yapılanları aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.

icerikler/greenkids_10709419.html

Yayın: 22.02.2022 - Güncelleme: 24.02.2022 15:19 - Görüntülenme: 143