Haz

12.06.2023 tarihinde 5 ve 6. sınıf öğrencilerimizle Çanakkale gezisi yapılmıştır. 12.06.2023-13.06.2023 tarihlerinde de 7 ve 8. sınıf öğrencilerimizle iki gunluk Çanakkale-Edine Gezisi yapılmıştır. Öğrencilerimiz gezerek hem öğrenmiş hem de eğlenmiş ve çok güzel vakit geçirmişlerdir. Birlik ve beraberlik duygularının da gelişmasi sağlanmıştır. Gezilerimizde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Haz

14.06.2023 tarihinde Hıdırlık mesire alanında tüm öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla okul pikniğimiz gerçekleştirilmiştir. Piknikte öğrencilerimiz doğa gezileri yapıp, oyunlar oynayarak eğlenceli vakit geçirdiler. Öğretmenlerimiz de köfte ekmek ikramı için birlik beraberlik  içerisinde hazırlık yaptılar. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuzun tanıtım filmine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Haz

Öğretmenlerimize Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Hilal Akın Işık tarafından güvenli internet kullanımı ve kişisel verilerin korunması konulu seminer düzenlenmiştir. Bu konuyla ilgili düzenli olarak toplantılar yapılmakta ve videolar izlettirilmektedir.

Haz

Okulumuz öğrencilerine cemaatle namaz kılma bilincini ve sevgisini kazandırmayı amaçlayan "Camii Buluşmaları" projesi kapsamında, eğitim öğretim dönemimizin son camii buluşmasını bu hafta Çarşı Camii'nde gerçekleştirdik. 15 hafta boyunca, 15 farklı camiide  gerçekleşen buluşmalarımızın sonuncusunda da, yatsı namazının ardından sohbetle devam etti, sonrasında çeşitli ikramlarla tamamlandı. Programımıza İlçe Kaymakamımız Sayın Ramazan TEKE, İlçe Müftümüz Sayın Ali ÖZTÜRK ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ümit GÖKDEMİR ile öğretmenlerimiz ve takriben 150 öğrencimiz katıldı.Katılım sağlayanlara teşekkür ediyoruz.

Haz

İlçemizde bulunan 4. sınıf öğrencilerimize yönelik okulumuzun tanıtımı yapılmıştır. Yapılan tanıtımda okulumuz hakkında bilgilendirmeler sunum ve videolar eşliğinde yapılmıştır. Tanıtıma öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz birlikte katılmıştır.

Haz

Okulumuz 7. ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik Kütahya Tavşanlı 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi tanıtımı yapılmıştır. Tanıtım sunu ve ideo eşliğinde gerçekleştirilmiş olup öğrenciler arası soru-cevap yapılmıştı

Haz

Sene sonu izleme değerlendirme sınavı 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü Türkiye genelinde aynı günde gerçekleştirildi.

Yoğunlaştırılmış yabancı dil programı uygulayan 5. ve 6.sınıflarda sınavımız uygulandı.

Eğitim Yılı başındaki İngilizce kazanımlarına göre hazırlanmış 50 soruluk çoktan seçmeli testlerden oluşan sorular öğrencilerimiz tarafından büyük bir dikkatle çözüldü.

May

Okulumuzun bahçesine konulan banklar ile oluşturulan oturma alanları  sayesinde öğrencilerimiz tenefüslerde rahatça oturarak sohbet edip güzel vakit geçiriyorlar. Ayrıca bahçemize yeni dikilen ağaçlarımızla birlikte bahçemizi güzelleştirme çalışmalarımız devam etmektedir.

May

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerine, genel ve mesleki liseler tanıtılmış, Dursunbey ilçesinde bulunan genel ve mesleki liselere gezi düzenlenmiştir.

May

Akademik başarıyı artırma amacıyla okulumuzda LGS hazırlık çalışmaları kapsamında öğretmenlerimizle Bigep toplantıları ve DYK toplantıları ile yıl boyunca yapılacak çalışmalar planlanır ve karara bağlanır.

May

Okulumuzda sınıflar arası futbol turnuvaları başladı. 3 hafta sürecek maçlar sonunda şampiyon olan takımlara kupa verilecek. Ayrıca okul takımı seçmeleri de bu turnuvalar sonucunda seçilecektir.

May

Okulumuzda 7.sınıf kız öğrencilerimiz ve 7.ile 8.sınıf erkek öğrencilerimiz ile ilçedeki Atatürk Ortaokulu kız ve erkek öğrencileri voleybol maçı yapmıştır. Kızlarda birincilik, erkeklerde ikincilik kupaları okulumuz öğrencilerine verilmiştir.

May

Okulumuzda 4 Mayıs 2023 tarihinde davranışsal bağımlılıkla mücadele konusunda MKAL Psikolojik Danışmanı Serpil Demir tarafından 8. sınıf öğrencilerimize seminer verilmiştir.

Nis

Yoğunlaşırılmış İngilizce derslerimizde 5. Sınıflarımızla eğlenerek öğrenmeye devam etmekteyiz. Öğrendikleri bilgileri çeşitli etkinliklerle böylece sergilemektedirler.